Top Social

17 Ocak 2015 Cumartesi

Murat Boz Saç Modelleri 2014


Murat Boz, memleketimizde kızların sevgilisi haline gelen meşhur isimlerden birisidir. Milyonlarca hayrana sahip olan ünlü sanatçı bunu hem şarkıları yardımı ile hem de yakışıklılığı ve tarzında elde etmiştir. baylar yönünden son senelerde en iyi merak edilen konuların başında ünlülerin saçlarını nasıl kestirdiğidir. Bu yüzden Murat Boz saç modelini sizlere açıklayacağız.

Murat Boz saç modelinde, saç kesimine ilk olarak yanlardan başlanır. çapraz bir biçimde yani ön taraftan arkaya doğru yükselerek kesilen bir modeldir. Daha sonra enseye geçilerek saçların küt olmaması yani fena bir manzara kazanmaması için makası dikine tutarak bir kesim yapılmaktadır.

ön taraflarını keserken ise makası çarpraz tutarak saçların daha tabii bir manzara kazanmasını ve tarandığı zaman Murat Boz tarzında olmasını sağlamak amacıyla iyi bir manzara kazandırmaya çalışıyoruz. Saç kesimi bittikten sonra saçların ön ve üst taraflarını özel jel ile kabartıp tarayarak saç modelimizi bitiriyoruz. Murat boz saç modeli 2014 yılında en fazla rağbet gören modellerin arasındadır.



İlk yorumu siz yapın !
Yorum Gönder